Τετάρτη 6 Μαρτίου 2013

Let's get outta here: USA edition + bonus!


Μετά την ΑΠΟΛΥΤΗ επιτυχία της 1ης στήλης επιστρέφουμε αμέσως, καθώς οι χιλιάδες αναγνώστες μας ανά τον κόσμο μας βομβάρδισαν με mails. Φήμες λένε, ότι πολλοί από αυτούς καθυστερούν τις διακοπές τους για να πάρουν και άλλες ιδέες από το "Γλέντι". Αυτοί που δεν έχουν ακόμα διακοπές, παραιτήθηκαν από τις δουλειές τους, παρά τις συμβουλές μας, και περιμένουν καρτερικά που θα τους στείλουμε.

Συνήθως, όταν ακούμε για τις ΗΠΑ έχουμε στο μυαλό μας μεγαλουπόλεις, πελώρια αστικά κέντρα με άπλετο τσιμέντο και καμία φυσική ομορφιά. Σήμερα θα πούμε για 2 προορισμούς μακριά από τη βοή της πόλης. Αν σας δοθεί η ευκαιρία, αξίζει να τους ρίξετε μια ματιά!

Πρώτα θα πάμε στη βλαχο-Montana. Η πολιτεία είναι γνωστή για τις απέραντες εκτάσεις της και την ηρεμία που τη χαρακτηρίζει. Εμείς θα επικεντρωθούμε στη Flathead Lake.


Μιλάμε για μια λίμνη περίπου 500 τετραγωνικών χιλιομέτρων και θεωρείται μια από τις πιο καθαρές στον κόσμο, γεγονός που μπορείτε να συνειδητοποιήσετε και από τη φωτογραφία. Η φύση γύρω είναι εκπληκτική και μπορεί να πετύχετε και τον Phil Jackson εκεί γύρω (αν πάτε δηλαδή, μην τυχόν και δεν κάνετε το γύρο των 500 τετραγωνικών χιλιομέτρων και τον χάσετε). O Phil έχει δηλώσει πολλάκις την αγάπη του για τη Μοντάνα και την επισκέπτεται σε κάθε ευκαιρία. Μάλιστα, όταν είχε πάει στους Lakers και ζοριζόντουσαν στην αρχή παρά τον Shaq και τον Kobe, πήρε τον πρώτο και τον πήγε στη Μοντάνα. Εκεί του έκανε τα γνωστά mind games του και όταν επέστρεψε ο Big Aristotle ήταν ένας διαφορετικός παίκτης, όπως παραδέχεται και ο ίδιος!

Αρκετά με το ΝΒΑ. Πάμε πιο δυτικά τώρα, στην Καλιφόρνια. Ακούσατε Καλιφόρνια και ήδη φαντάζεστε Los Angeles, Malibu, ποτάκια, μπικινάκια και τα συναφή. Δυστυχώς, ο προορισμός μας δεν έχει τίποτα από αυτά. Κατευθυνόμαστε, λοιπόν, προς το Redwood National Park. Πρόκειται για ένα από τα πιο παλιά φυσικά πάρκα της Αμερικής και είναι προστατευμένο οικοσύστημα, καθώς φιλοξενεί αρκετά είδη υπό εξαφάνιση.


Το εν λόγω πάρκο είναι μάλιστα αρκετά διάσημο, καθώς σε αυτό έχουν γυριστεί σκηνές από το 6ο επεισόδιο του Star Wars και από το Jurassic Park.

Υ.Γ. Κάποιοι από το κοινό ζήτησαν περισσότερους προορισμούς. Καταλαβαίνουμε την ανυπομονησία, αλλά ζητάμε υπομονή. Για σήμερα θα κάνουμε μια εξαίρεση και θα ικανοποιήσουμε την απαίτηση του συγκεκριμένου αναγνώστη προσφέροντας έναν bonus προορισμό!

Η Ζανζιβάρη είναι από τα πιο εξωτικά μέρη στη Γη. Αν τύχει και βρεθείτε, μη ξεχάσετε να πάτε στο Rock Restaurant.


Πρόκειται για ένα εστιατόριο στη μέση του πουθενά, σε μια πραγματικά μοναδική τοποθεσία. Αν πείτε ότι είστε από εμάς θα σας περιποιηθούν extra. Δεν είμαστε τυχαία από τις πιο γνωστές μαϊμούδες παγκοσμίως.



4 σχόλια:

  1. foveri stili!!!! eimai idi fan (oxi anemistiras)...

    PS1 i bonus fwtografia einai auti pou tha dinei panta to kati parapanw
    PS2 oi bonus NBA plirofories omws einai autes pou kanoun tin diafora

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. megali stili ...me kerdise to bar restaurant stin zanzivari ... Tha pw monkey feet kai elpizw stin kaliteri metaxeirisi !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τέλεια μικρή λεπτομέρεια το out of που έγινε outta λόγω USA edition, τέλεια η περιγραφή των προορισμών με κορυφαίο τον χαρακτηρισμό βλαχο-Montana και φυσικά τέλειες οι προτάσεις με κορυφαία τη Flathead Lake για μένα! Θα καταστρέψεις τον Ελληνικό τουρισμό ρε αλήτη με τη στήλη σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Είμαι μια παγκόσμια μαϊμού,αλλά έχουμε και προορισμούς στην Ελλάδα,υπομονή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή